Penzion Satelit Orlické hory

517 91 Deštné v Orlických horách, pension-satelit@seznam.cz, www.ubytovani-destne.cz, Tel.: +420 606 631 677, +420 494 663 205


Aktivity

Okolí penzionu je ideální pro aktivní dovolenou. Ať už přijedete v kteroukoliv roční dobu. V zimě oceníte upravené běžkařské tratě, které začínají přímo u penzionu, nedaleko je i SKI areál včetně lyžařské školičky, servisu a půjčovny lyžařského vybavení, kam Vás přímo od penzionu zaveze zdarma skibus. V létě zase můžete vyrazit po značených turistických cestách nebo vyjet na kole po cyklotrasách.

Tipy na výlety

Pojďme se podívat na nejzajímavější místa v širším okolí, kam můžete vyrazit s rodinkou třeba na půldenní či celodenní výlet:

  • Hrady a zámky. Mezi nejzajímavější okolní zámky patří zámek Opočno, Nové město nad Metují, Náchod nebo Častolovice. Z hradů zmíníme Potštejn, Litice, Výrov či Frymburk. Každý z nich má své historické kouzlo.
  • ZOO Dvůr Králové. Nenechte si ujít ZOO včetně safari ve Dvoře Králové. Svým pojetím je to jedinečná zoologická zahrada, kterou si užijí děti i rodiče.
  • Polská lázeňská městečka. Polsko je opravdu blízko. Za návštěvu stojí malá lázeňská městečka Duszniky zdroj, Polanice nebo Kudowa zdroj.
  • Adršpašsko-teplické skály. Trochu dále už je Adršpach a jeho velmi specifické adršpašsko-teplické skály. Návštěva tohoto nádherného místa stojí určitě zato.
  • Sedloňov v Orlikých horách - Grulichovo alpinium a arboretum

Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo přání, neváhejte nás kontaktovat

KONTAKTOVAT REZERVOVAT

Penzion SATELIT Deštné v Orlických horách

č.p.: 281, 517 91 Deštné v Orlických horách

pension-satelit@seznam.cz

www.ubytovani-destne.cz

+420 606 631 677

Cesta k nám………

autem

od Prahy…Dobruška, Bačetín, Kounov, Deštné v Orlických horách
od Brna…Rychnov nad Kněžnou, Solnice, Skuhrov, Deštné v Orlických horách

autobusem

zastávka Deštné v Orlických horách - Národní dům

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies